Meer over Mentrum

Samen werken aan herstel en een waardevol leven.

Behandeling, begeleiding en herstel

Je kunt bij ons terecht voor een specialistische, intensieve behandeling. Ook helpen we bij het inschakelen van extra begeleiding en zorg. Wij helpen je te herstellen en een waardevolle plek in de samenleving te vinden. Dat doen we samen met jou en je naasten, dus je partner, familie of vrienden. En met andere instellingen in Amsterdam, zoals het Buurtteam Amsterdam, HVO, Leger des heils, Cordaan, de huisarts en vele anderen.

In heel Amsterdam

Onze klinieken vind je terug in elk stadsdeel in Amsterdam. We werken vanuit 20 locaties verdeeld over heel Amsterdam.


Onze behandelingen

Mentrum biedt verschillende behandelingen, bekijk ze hier.

Onze behandelingen

Ook besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze zorg.


Onderzoek

Het kenniscentrum Ernstige Psychotische Aandoeningen is een samenwerkingsverband tussen Arkin en het Amsterdam UMC. Het kenniscentrum richt zich op patiënten met ernstige psychotische en andere ernstige psychiatrische aandoeningen. Binnen Arkin levert vooral Mentrum deze zorg.

Lees meer

TOPGGz-keurmerk

Mentrum HOV-klinieken heeft het TOPGGz-keurmerk toegekend gekregen. Als een afdeling het TOPGGz-keurmerk draagt, betreft dat een ggz-afdeling waar cliënten terecht kunnen met ernstige, complexe of zeldzame psychische stoornissen, die elders niet succesvol konden worden behandeld.

Lees meer

Mentrum is onderdeel van Arkin

Mentrum is onderdeel van Arkin. Arkin omvat elf gespecialiseerde zorgaanbieders met behandeling en ondersteuning bij psychiatrische klachten en verslaving.

Van preventie tot nazorg, bij lichte tot zeer complexe problematiek. De specialismen van Arkin werken nauw samen. Dat maakt onze zorg efficiënt en doeltreffend. Jaarlijks behandelen we zo’n 38.000 cliënten.

 

Lees meer over Arkin

 


Meer lezen over Mentrum?

Onze missie