Bij Mentrum werken we
midden in Amsterdam

Werken & Leren

Ambitieus en in beweging

Wilt u werken in een dynamische en innovatieve instelling voor inwoners van Amsterdam met een ernstige psychiatrische aandoening dan is Mentrum iets voor u! We zijn een ambitieuze organisatie in beweging. Toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen, vinden hiervoor de ruimte bij Mentrum. Mentrum is een professionele organisatie met een prettige, informele sfeer. Wij bieden:

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Mentrum hanteert de CAO GGZ en kent een 36-urige werkweek. Medewerkers kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Mentrum werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de behandelingen met behulp van o.a. HKZ en EFQM-model. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een Management Development-Programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Mentrum onderdeel is.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Mentrum - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin