Ambulant werken is vrijheid en flexibiliteit

Ben jij op zoek naar een carrière met flexibiliteit en vrijheid? Dan is een functie als verpleegkundige in één van onze FACT teams iets voor jou.

Ambulant werken is samen én  zelfstandig. Als ambulant verpleegkundige heb je je eigen cliënten en deze bezoek je in hun eigen omgeving. Samen met je collega’s van het multidisciplinaire team start je de dag op en bespreek je de cliënten en bepaal je de behandeling. Vervolgens ga je op huisbezoek en heb je overleg met ketenpartners.

Je hebt je vaste werkdagen en tijden waarin je jouw agenda zelf beheert, hierdoor geen dag hetzelfde is. Zo start je maandag op locatie met administratie en fiets je daarna van afspraak naar afspraak door jouw stadsdeel. De dag daarna ben je, na de dag start, de hele dag op pad door de stad. En de volgende dag kan het zo zijn dat je meerdere vergaderingen met collega’s en ketenpartners hebt. In de uren tussen de vergaderingen besluit je administratieve werkzaamheden te doen, om de dag af te sluiten met een huisbezoek.

Wat dit werk zo mooi maakt

  • Zelfstandig op pad
  • Je bouwt een hechte band op met je cliënten
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Werken van 8:00-18:00 uur – starttijd is in overleg